Yeşilköy İlkokulu
YEŞİLKÖY MAH. YEŞİLKÖY YOLU CAD. YEŞİLKÖY İLKOKULU BLOK NO 111 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP

VİZYON

Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Normal Eğitim

ingilizce

Kalorifer/Kömür

yok

Merkeze uzaklık 25 km´dir.

Köy

1 öğretmen